Sunday, November 21, 2010

Pigbros With The Membranes - Now Is The Time To Remove Your Mask 12"


Very first release on Cake is this collaboration of Pigbros with The Membranes. On side A you can hear 2 tracks that can be found on other Pigbros records, but here re-recorded with Membranes members.

PS: Mediafire's uploader doesn't work for me today so this file is on Multiupload.

Now Is The Time To Remove Your Mask 12" (Cake-12 SLICE 1-1987)
1. Past Caring
2. Hedonist Hat
3. Word Up
4. I Stopped Myself In Time

Pigbros With The Membranes

6 comments:

Anonymous said...

Thanks! Do you own Blubberhouses by Pigbros? Could you serve us a hi-quality rip? I have some of the tracks on a Peel-tape. SUPERB stuff.

Ah, and know I'm asking, do you have any The Turbines?

Curious Guy said...

Alles van Pigbros is hier te vinden, ook de Blubberhouses 12" (gebruik de search functie in de linkse bovenhoek). Geen The Turbines, sorry.

Anonymous said...

Ja, merci, da's waar. The Blubberhouses haalde ik hier ooit af. Ik herinner me nog dat John Peel de plaat aankondigde met "a rather charmless community", refererend naar de titel. Maar wat een plaat!

Maar ik geloof dat je het in 192 kbps hebt gepost. En uw recente posts zijn toch in 256? 192 klint als een cd, vanaf 224 begint het terug te klinken als een echte plaat. En dat klinkt gewoon beter, vind ik.

Ik heb nog platen die nergens terugte vinden zijn in blogs en die het verdienen terug opgehaald te worden. Bob Hope To Die hun SHITE maandag nog gedraaid tijdens de afwas.

Maar nu ik u toch aan de lijn heb: hebt gij nog Belgische punkplaten uit de jaren zeventig in uw kast?

Merci voor de schitterende log hé!

Curious Guy said...

Je hebt absoluut gelijk met de bitrate. Vroeger meestal op 192 geript, nu op 320. Alles terug opnieuw rippen lijkt mij een onbegonnen werk maar zal er es aan denken :)
Als je platen hebt die de moeite zijn om hier gepost te worden, mag je die altijd rippen. Je kan mij contacteren op heretix99@hotmail.com voor verdere details.
Merci voor de appreciatie!

Anonymous said...

Gewoon beginnen met Pigbos en dan blaast ge maar van "da was de eerste en da was de laatste". Dat volstaat, dank u :-)))

Ongelofelijk hoe zo'n goei plaat sinds 2007 niet meer deftig gepost is op een blog.

Hoe ript gij uw platen?

Ik heb zeker niet zo'n archief als u. Maar bijv. The Golden Strings uit Maastricht hun mini was ook legendarisch en niet te vinden op het net (denk ik, ook niet echt gezocht omdat ik 'm zelf heb).

Allez, en avant en hou u goed!

Anonymous said...

ik contacteer u eerstdaags - op de valreep nog mijn beste wensen!